مواد لازم:

آرد سفید    کمی کمتر از ۲ فنجان

شکر       سه چهارم  فنجان

کره     ۲ قاشق چایخوری

روغن مایع(کانولا)    یک چهارم  فنجان

شیر    ۱فنجان

تخم مرغ   اعدد

مربای شاتوت   ۲ قاشق غذاخوری

وانیل   نوک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر    سه چارم قاشق چایخوری

نمک      نوک قاشق چایخوری

      

طرزتهیه:

- اول فر رو روشن کنید و تا با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شه.

- آرد الک شده + شکر + بیکینگ پودر + نمک رو تو یه کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.(تقریبا" همه مواد خشک)

- کره که به دمای محیط رسیده با روغن مایع رو با ویسک(یا چنگال!) می زنید. بعد هم شیر و تخم مرغ رو اضافه می کنید و می زنید و آخر سر وانیل رو.

- مخلوط مواد تر رو به مواد خشک اضافه می کنیم و به آرومی هم می زنیم.

- مربای شاتوت هم می ریزیم و کمی با مواد مخلوط می کنیم.

- کاغذ روغنی خوشگل مافین رو می ذاریم تو قالبش و  مواد رو بین قالب ها تقسیم می کنیم.

- ۲۵ دقیقه توی طبقه وسط فر بذارید. آخرش هم با خلال چوبی امتحان کنید.

+ مال من تعدادش با این مقدار مواد ۶ تا شد.

+ اگه مهمون داشتید و می خواستید خیلی خوشگل بشن می تونید خامه زده شده رو با کمی مربا بنفش کنید و روشو تزئین کنید و روش یه شاتوت تازه بذارید. خیلی ناز می شه.