مافین شاتوتی
مواد لازم:
آرد سفید کمی کمتر از ۲ فنجان
شکر سه چهارم فنجان
کره ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع(کانولا) یک چهارم فنجان
شیر ۱فنجان
تخم مرغ اعدد
مربای شاتوت ۲ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر سه چارم قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری

طرزتهیه:
- اول فر رو روشن کنید و تا با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم شه.
- آرد الک شده + شکر + بیکینگ پودر + نمک رو تو یه کاسه ی بزرگ مخلوط کنید.(تقریبا" همه مواد خشک)
- کره که به دمای محیط رسیده با روغن مایع رو با ویسک(یا چنگال!) می زنید. بعد هم شیر و تخم مرغ رو اضافه می کنید و می زنید و آخر سر وانیل رو.
- مخلوط مواد تر رو به مواد خشک اضافه می کنیم و به آرومی هم می زنیم.
- مربای شاتوت هم می ریزیم و کمی با مواد مخلوط می کنیم.
- کاغذ روغنی خوشگل مافین رو می ذاریم تو قالبش و مواد رو بین قالب ها تقسیم می کنیم.
- ۲۵ دقیقه توی طبقه وسط فر بذارید. آخرش هم با خلال چوبی امتحان کنید.
+ مال من تعدادش با این مقدار مواد ۶ تا شد.
+ اگه مهمون داشتید و می خواستید خیلی خوشگل بشن می تونید خامه زده شده رو با کمی مربا بنفش کنید و روشو تزئین کنید و روش یه شاتوت تازه بذارید. خیلی ناز می شه.