قارچ پلو با ذرت
مواد لازم:
قارچ ۱۰ تا دونه
ذرت کنسروی یه فنجون سرخالی
برنج ۲ پیمونه پلوپز
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
پیاز یه دونه متوسط
ادویه پلویی یک قاشق چایخوری
پودر کاری نیم قاشق چایخوری
پودر سیر نیم قاشق چایخوری
دارچین نیم قاشق چایخوری
فلفل٬ نمک٬ زردچوبه به مقدار لازم و دلخواه
طرز تهیه:
- پیاز رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. زرد چوبه رو هم اضافه کنید. در ظرف رو بذارید تا پیاز نرم بشه.
- قارچ ورقه شده و کمی آبلیمو زده شده رو هم اضافه کنید. بذارید قارچ کمی تفت بخوره.
- حالا رب گوجه رو اضافه کنید. تو آب قارچ حل می شه. در آخر هم ذرت رو. و البته نمک و فلفل و ادویه جات دیگه رو هم تو این مرحله می ریزیم.
- برنج رو که از قبل خیس کردید٬ با آب کم بذارید رو شعله گاز(مقدار آب بستگی به نوع برنج داره) ٬ همون اندازه کته بریزید کافیه. شعله گاز رو متوسط زیاد بذارید.
- برنج که مغز پخت شد(به حالت آبکش رسید) ولی آبش کشیده شده بود تقریبا". نصفه برنج رو از قابلمه خارج کنید .
- قارچ وذرت آماده شده رو بریزید روی برنج توی قابلمه و بقیه برنج رو هم روش بریزید و کمی روغن یا کره روی برنج بدید و دم کنی و در قابلمه رو بذارید تا دم بکشه.
- موقع سرو خوب برنج رو زیر رو کنید. تا مواد به همه جاش برسه.
* می تونید برنج رو ابکش کنید و لایه لایه مواد رو بریزید لاش. ولی من اینجوریش رو توصیه می کنم. بخصوص درباره برنج های خوشمزه ایرانی.