مواد لازم:

قارچ  ۱۰ تا دونه

ذرت کنسروی  یه فنجون سرخالی

برنج   ۲ پیمونه پلوپز

رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق

پیاز  یه دونه متوسط

ادویه پلویی  یک قاشق چایخوری

پودر کاری   نیم قاشق چایخوری

پودر سیر   نیم قاشق چایخوری

دارچین  نیم قاشق چایخوری

فلفل٬ نمک٬ زردچوبه  به مقدار لازم و دلخواه

طرز تهیه:

- پیاز رو نگینی خرد کنید و تو کمی روغن تفت بدید. زرد چوبه رو هم اضافه کنید. در ظرف رو بذارید تا پیاز نرم بشه.

- قارچ ورقه شده و کمی آبلیمو زده شده رو هم اضافه کنید. بذارید قارچ کمی تفت بخوره.

- حالا رب گوجه رو اضافه کنید. تو آب قارچ حل می شه. در آخر هم ذرت رو. و البته نمک و فلفل و ادویه جات دیگه رو هم تو این مرحله می ریزیم.

- برنج رو که از قبل خیس کردید٬ با آب کم بذارید رو شعله گاز(مقدار آب بستگی به نوع برنج داره) ٬ همون اندازه کته بریزید کافیه. شعله گاز رو متوسط زیاد بذارید.

- برنج که مغز پخت شد(به حالت آبکش رسید) ولی آبش کشیده شده بود تقریبا". نصفه برنج رو از قابلمه خارج کنید .

- قارچ وذرت آماده شده رو بریزید روی برنج توی قابلمه و بقیه برنج رو هم روش بریزید و کمی روغن یا کره روی برنج بدید و دم کنی و در قابلمه رو بذارید تا دم بکشه.

- موقع سرو خوب برنج رو زیر رو کنید. تا مواد به همه جاش برسه.

 

* می تونید برنج رو ابکش کنید و لایه لایه مواد رو بریزید لاش. ولی من اینجوریش رو توصیه می کنم. بخصوص درباره برنج های خوشمزه ایرانی.