این غذا یه جور ته چین ماهی من درآوردیه. حالا نمی دونم اسم ته چین شایستش هست یا نه؟ خلاصه خوشمزه شد. و ماهی نخورها هم به این طریق مثل خواهر بنده ماهی خور می شن. من این غذا رو چند باری پختم. یعنی داره می شه جز اون غذاهایی که دوستش داریم. البته ایده ی پلوی این غذا که زیره پلوس رو از خونواده همسرم یادگرفتم. چون رفسنجان زیره پلو رو با خورشت و مرغ و.. سرو می کنن و من دوستش دارم.

                       

مواد لازم:

 ماهی      به اندازه ۲نفر از هر نوعی که خواستید

برنج     ۲ پیمانه پلوپز

ماست    ۱ فنجون

زعفرون دم کرده   ۱ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ   ۱ عدد

زیره سیاه   ۱ قاشق غذاخوری سر پر

تخم گشنیز ساییده    ۱ قاشق غذا خوری سر خالی!!

پودر سیر   نیم قاشق چایخوری

نمک و فلفل     کمی

  طرز تهیه:

-برنج رو بذارید یکی دو ساعتی خیس بخوره.

- ماهی رو کمی با اب نارنج یا آبلیمو و کمی نمک و پودر سیر مزه دار میکنیم.

- ماهی رو با هر وسیله ای که دارید بخار پز کنید(مایکروویو-بخارپز- آبکش وقابلمه و...) تا حدی که از ظاهرش متوجه بشید که پخته. بعد اگه تیغ و فلس داشت جداشون می کنیم و با دست ریز می کنیم.

- ماهی پخته و ریز شده + پودر سیر+ تخم گشنیز نمک وفلفل توی کمی روغن تفت می دیم. ۲دقیقه مثلا".

-برنج و ۳ لیوان آب و نصفه قاشق غذاخوری نمک می ذاریم رو اجاق. وقتی برنج وا شد و به حالت آبکش رسید آبکشش می کنیم. و توی آبکش زیره رو خیلی آهسته با برنج قاطی می کنیم.

- ماست + زعفرون دم کرده + زرده تخم مرغ رو هم می زنیم.

- کف قابلمه کمی روغن می ریزیم و مایع ماستی رو می ریزم کفش. حالا لایه لایه برنج و مخلوط ماهی رو میریزیم تو قابلمه. من همش یه لایه وسط ماهی ریختم.

- آخرین لایه رو برنج می ریزید و خوب صافش می کنید و کمی فشار میدید.

- می ذاریم روی حرارت ملایم ۴۰ دقیقه بمونه.

- بعد هم به عنوان یه غذای سالم و کم چرب نوش جون می کنیم.

* من از این ماهی پرورشی ها که شمال زیاده استفاده کردم.

* می تونید ماهی رو از اول سرخ کنید ولی به نظرم اینجوری سالمتره.