ته چین زیره ای ماهی
مواد لازم:
ماهی به اندازه ۲نفر از هر نوعی که خواستید
برنج ۲ پیمانه پلوپز
ماست ۱ فنجون
زعفرون دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
زیره سیاه ۱ قاشق غذاخوری سر پر
تخم گشنیز ساییده ۱ قاشق غذا خوری سر خالی!!
پودر سیر نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل کمی
طرز تهیه:
-برنج رو بذارید یکی دو ساعتی خیس بخوره.
- ماهی رو کمی با اب نارنج یا آبلیمو و کمی نمک و پودر سیر مزه دار میکنیم.
- ماهی رو با هر وسیله ای که دارید بخار پز کنید(مایکروویو-بخارپز- آبکش وقابلمه و...) تا حدی که از ظاهرش متوجه بشید که پخته. بعد اگه تیغ و فلس داشت جداشون می کنیم و با دست ریز می کنیم.
- ماهی پخته و ریز شده + پودر سیر+ تخم گشنیز نمک وفلفل توی کمی روغن تفت می دیم. ۲دقیقه مثلا".
-برنج و ۳ لیوان آب و نصفه قاشق غذاخوری نمک می ذاریم رو اجاق. وقتی برنج وا شد و به حالت آبکش رسید آبکشش می کنیم. و توی آبکش زیره رو خیلی آهسته با برنج قاطی می کنیم.
- ماست + زعفرون دم کرده + زرده تخم مرغ رو هم می زنیم.
- کف قابلمه کمی روغن می ریزیم و مایع ماستی رو می ریزم کفش. حالا لایه لایه برنج و مخلوط ماهی رو میریزیم تو قابلمه. من همش یه لایه وسط ماهی ریختم.
- آخرین لایه رو برنج می ریزید و خوب صافش می کنید و کمی فشار میدید.
- می ذاریم روی حرارت ملایم ۴۰ دقیقه بمونه.
- بعد هم به عنوان یه غذای سالم و کم چرب نوش جون می کنیم.
* من از این ماهی پرورشی ها که شمال زیاده استفاده کردم.
* می تونید ماهی رو از اول سرخ کنید ولی به نظرم اینجوری سالمتره.